Prijava na Oratorij 2020

Če se zadeve glede koronavirusa ne bodo zaostrile, bomo oratorij v 2. in 3. tednu avgusta zagotovo imeli, seveda v skladu z navodili NIJZ. Vendar pa bo prav zaradi trenutnih razmer obvezna predprijava na oratorij (ki bo hkrati tudi edina mogoča oblika prijave na oratorij), da bomo lažje poskrbeli za varnost vaših otrok. Prijava za 2. teden je možna vse do sobote, 15. 8., do 22. ure. Prijava bo možna tako preko spleta (s poslano fotokopijo izpolnjene prijavnice na našo e-pošto) kot z oddajo natisnjene prijavnice v SMC-ju ali v nabiralnik Župnije Sevnica.

Prijava na 2. teden oratorija je možna le do sobote, 15. 8. 2020, do 22. ure, ker bomo vse prijavljene otroke še pred pričetkom oratorija razdelili na manjše dele oratorija (skupine do 35 otrok), s čimer bomo preprečili možnost stika med vsemi udeleženci in s tem zmanjšali možnost za nenadzorovano širjenje okužbe z novim koronavirusom. 35 udeležencev oratorija A tako ne bo prihajalo v stik s 35 udeleženci iz oratorija B ali oratorija C.

Otroci bodo v skupine (A, B, C) razvrščeni na podlagi družinskih, sorodstvenih in prijateljskih vezi. V praksi to pomeni, da bodo v isti skupini vsi otroci, ki živijo v skupnem gospodinjstvu, in otroci, ki se tudi sicer družijo med seboj med počitnicami. Na koncu prijavnice je temu namenjen del, kjer lahko napišete do 5 oseb, s katerimi si želi biti vaš otrok v skupini (sem ne pišete bratov in sester, ampak otroke, ki ne živijo v istem gospodinjstvu kot vaš otrok).

Letos vas prosimo, da ima vsak otrok s seboj svojo podpisano plastenko ali steklenico, ki jo bo uporabljal za pitje (na oratoriju bosta na voljo za pitje voda in sok, ki si ju lahko otroci natočijo večkrat na dan).

Cena: 25 €/teden, vsak naslednji otrok v družini 20 €/teden
Plačilo je možno z gotovino prvi dan, ko bo otrok prišel na oratorij.

Prijavnica na oratorij 2020

Rok za prijavo: sobota, 15. 8. 2020, do 22.00

Če vas zanima še karkoli v zvezi z oratorijem, pokličite na 031/517-008 (Jure Zelič, voditelj oratorija) ali pišite na naš e-naslov info@smc-sevnica.si.

Morda vas zanima tudi