Prijava na Oratorij 2024 – Blagor zvestim!

Oratorij v SMC Sevnica, z naslovom Blagor zvestim!, bo potekal od 1. do 5. julija (1. teden) in od 7. do 12. julija (2. teden). Program poteka od 9. do 15. ure, otroci pa lahko pridejo zjutraj najprej ob 7:00, domov pa lahko odidejo najkasneje ob 15:30. 

Letošnji oratorijski junak je prerok Daniel. Spremljali bomo njegovo zgodbo, ki je povzeta po Danielovi knjigi iz Svetega pisma. Vrednote, ki jih izpostavljamo ob njegovi zgodbi, so moč molitve, zvestoba Bogu, čistost, spoštovanje svetega in božje varstvo.

V prvem tednu oratorija se bomo med drugim tudi za en dan odpravili na izlet, v drugem tednu pa se bomo odpravili na tradicionalno taborjenje k cerkvi svetega Roka nad Sevnico. Oratorij bomo zaključili v petek, 12. 7., ob 15. uri s skupnim zaključkom in tržnico, v nedeljo, 14.7. ob 10:00 pa se bomo Bogu pri maši zahvalili za lepo preživeta tedna.

Tudi letos Vas ponovno prosimo, da ima vsak otrok s seboj svojo podpisano plastenko ali steklenico, ki jo bo uporabljal za pitje (na oratoriju bosta na voljo za pitje voda in sok, ki si ju lahko otroci natočijo kadarkoli čez dan).

Cena: predprijave (do 26. 6.) 30 €/teden, vsak naslednji otrok v družini 25 €/teden, kasnejše prijave pa 35 €/teden, vsak naslednji otrok v družini 30 €/teden
Plačilo je možno z gotovino na prvi dan oratorija.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da svojega otroka, če se le da, prijavite na oratorij do srede, 26. 6. Prijava je možna preko spleta – povezava do prijavnice je pripeta spodaj. Prav tako bodo mogoče prijave prvi dan oratorija (to velja za oba tedna).

Povezava do prijvnice: https://docs.google.com/forms/d/1DW7cPxwATDJKNOHDVBAcl9LMmmBRqKNFgkO-z8X8Srs/edit?ts=6653a2b2   

Priporočen rok za prijavo: sreda, 26 .6. 2024

Če vas zanima še karkoli v zvezi z oratorijem, pokličite na 031 723 733 (Liza Senica, voditelica oratorija) ali pišite na naš e-naslov: info@smc-sevnica.si.

Morda vas zanima tudi