Letošnji oratorij bomo zaradi razmer s koronavirusom preventivno izpeljali v 2. in 3. tednu avgusta (10.–14. in 17.–21. avgust). S počitniškim varstvom pa pričnemo v ponedeljek, 6. julija. Vseskozi se bomo ravnali skladno z navodili NIJZ. Prijavnice bodo na voljo od 22. junija naprej na naši spletni strani in v župnijski cerkvi.

Dogodki SMC Sevnica

  • 6
    Jul

    Počitniško varstvo

    6. julij 20207:00 - 28. avgust 202015:00

SMC novice

1. tradicionalna Palačinkijada

Ko smo animatorji oktobra uživali na Golažijadi, se nam je med kuhanjem utrnila ideja, da bi lahko tudi v SMC-ju organizirali kakšno kuharsko tekmovanje, zato smo med božičnimi prazniki pripravili prvo tradicionalno Palačinkijado. V peki…

Mini oratorij – december 2019

Na decembrskem mini oratoriju smo prisluhnili zgodbi o rojstvu Jezusa, našega Odrešenika. Izvedeli smo, da zato vsako leto praznujemo njegov rojstni dan 25. decembra. V delavnici smo pekli izvrstne piškote. Kar nekaj smo jih pojedli že na…

Animatorski vikend

Od 8. do 10. novembra smo se animatorji družili v Dominikovem domu na Pohorju. Skupaj smo preživeli nekaj sproščenih dni in se tako še bolj povezali.

Mini oratorij – oktober 2019

Ob spoznavanju dogodivščin velikih in slavnih misijonarjev smo izvedeli, da nas Jezus kliče biti misijonarčki na preprost način. Sami smo lahko misijonarji že tako, da se v šoli pred jedjo pokrižamo.

Priprave na USA 2020

V četrtek, 17. 10. 2019, je na Rakovniku potekal prvi sestanek, na katerem smo mentorji iz salezijanskih mladinskih centrov začeli pripravljati program za usposabljanje salezijanskih animatorjev, ki poteka vsako leto v Veržeju.