Praznovanje rojstnih dni

Če imate doma malo prostora za organizacijo rojstnodnevne zabave vašega otroka, imamo rešitev za vas! V Salezijanskem mladinskem centru vam lahko ponudimo notranje prostore z vso obstoječo opremo – ročni nogomet, pikado in velik izbor družabnih iger! Na voljo so tudi zunanje površine z igriščem in igrali, ki so res nekaj posebnega!

Ker pa se zavedamo, da za prijetno vzdušje otroci potrebujejo tudi nekaj nadzora in osebo, na katero se bodo obračali med samim praznovanjem, sta ves čas praznovanja z njimi animatorja, ki poskrbita, da se zabava odvija tako, kot je treba.

Glede samega programa, presenečenj se starši dogovorite individualno s koordinatorico praznovanj Lizo Senica. Prepričani smo, da bomo skupaj našli najboljše možnosti praznovanja tako za vas kot za vašega otroka …

Za vas smo sestavili dva različna paketa:

  • Praznovanje za otroke (paket SMC)
Praznovanje traja tri ure in poteka ob vikendih (med šolskimi počitnicami tudi med tednom). Otroško praznovanje spremljata dva animatorja, po želji so lahko zraven tudi starši slavljenca, ni pa potrebno. Otroci imajo na voljo prostore SMC-ja z vsemi družabnimi igrami, igralnico ter vse zunanje površine.
CENA: 40 €
  • Praznovanje za otroke in odrasle (paket Miklavževa dvorana)
Praznovanje traja tri ure in poteka ob vikendih (med šolskimi počitnicami tudi med tednom). Praznovanje spremljata dva animatorja. Poleg prostorov SMC-ja in zunanjih površin, slavljenec lahko koristi še Miklavževo dvorano, kjer so mize za večjo skupino ljudi, tudi staršev povabljenih otrok.
CENA: 50 €

Za hrano in pijačo poskrbi slavljenec sam. Alkohol ni dovoljen.

Če želite prostore koristiti več kot 3 ure, je vsaka nadaljnja ura 10€.

Animator bo prostore odklenil 15 minut pred začetkom praznovanja.

Radi bi vas še prosili, da ne zaparkirate vozil pred župniščem. Parkiranje je zaželeno pred občino ali na Glavnem trgu.

KONTAKTNA OSEBA: Liza Senica, tel.: 031 723 733 ali info@smc-sevnica.si