Zbiranje sredstev za nakup kombija

V soboto, 23. marca 2019, je društvo SMC Sevnica organiziralo gledališko predstavo Neizsledljivi v izvedbi mladinske gledališke skupine Junaki iz Radeč.

Na predstavi smo s prostovoljnimi prispevki obiskovalcev zbirali denar za nakup novega kombija in zbrali 1690 €. Za vsak vaš dar se vam iskreno zahvaljujemo!

V letošnjem letu smo se odločili za nakup novega kombija, ker je trenutni po 13 letih in veliko prevoženih kilometrih potreben generalnega servisa. To predstavlja velik strošek, hkrati pa ne zagotavlja, da nam bo kombi še dolgo služil.

Smo nepridobitno društvo, ki vsa prejeta finančna sredstva vloži v organizacijo in izvedbo svojih programov. Pri tem nam pomagajo Občina Sevnica, Krajevna skupnost Sevnica, župnija Sevnica, številni donatorji in tudi udeleženci. Vendar pa nakup kombija predstavlja velik finančni zalogaj. Ker ima naše društvo za sabo že 20 let delovanja in ker smo ob tem jubileju prejeli tudi zlato plaketo Občine Sevnica kot priznanje našemu delu, si na tem mestu upamo prositi za pomoč tudi naše podpornike. V soboto ste nam ponovno dokazali, da nam zaupate in nas podpirate.

V videu si lahko pogledate, kako nam bo kombi pomagal pri našem delovanju.

Hvala gledališki skupini za predstavo in HVALA vsem obiskovalcem!

Morda vas zanima tudi