Hokejski turnir – 2016

V nedeljo, 25. 9. 2016, je potekal zaključni turnir v street hokeju za prestižni naslov prvaka lige SMC Sevnica. Udeležilo se ga je naslednjih 5 ekip: SMC Rakovnik, ekipa SDB, Za doplačat, Krščenci in domača reprezentančna ekipa Leteči Jelenčki.

Na asfaltno igrišče se je po dolgih letih premora vrnil tudi nekdanji hokejski as Boštjan Jamnik, ki je v nasprotnikove mreže zatresel kar 39-krat in tako postal najboljši strelec turnirja. Gledali smo odličen derbi mlajših selekcij in sicer med Krščenci in Za doplačat. Tudi gostje iz Rakovnika so nam pokazali odločno in dinamično igro. Turnir je spremljalo veliko navijačev, ki so z glasnimi vzkliki spodbujali svoje varovance. Vsi navzoči pa so seveda pričakovali večkratne prvake iz Loga, ekipo Pomaranče, ki se zaradi neznanih razlogov ni udeležila turnirja.

Tako je letos hokejska zveza SMC Sevnica podelila pokal domači ekipi Leteči Jelenčki, ki je na igrišču pokazala največ spretnosti, tehnike in kondicije. Po turnirju je sledilo okrepčilo s hotdogi in druženje.

Morda vas zanima tudi