Zimovanje 2024

Otroci in animatorji SMC Sevnica smo se tudi letos, polni energije in želje po smučanju, odpravili v Bohinjsko Bistrico, kjer smo počitnikovali od 25. do 29. februarja.

Vsako leto se zimovanja udeleži nekaj starih in nekaj novih otrok ter mladostnikov, zato smo prvi večer v Bohinjski Bistrici odprli s sveto mašo in spoznavnim večerom, na katerem smo se med seboj malo bolje spoznali in skupaj preživeli lep večer. Ker pa je varnost na prvem mestu, smo spoznali tudi 10 FIS pravil varnega smučanja. V ponedeljek zjutraj smo se mimo alpskega bisera Bohinjskega jezera odpeljali proti smučišču Vogel. Komaj smo že čakali, da se spustimo po belih strminah. Letos nam vreme ni bilo preveč naklonjeno, ampak smo kljub temu smučarski čas kar se da dobro izkoristili. Večere smo si krajšali z obiskom bazena in se zabavali na veselem in plesnem večeru. V četrtek smo se po temeljitem pospravljanju celi in zdravi vrnili proti Sevnici.

Hvala Blažu, Žanu, Matiji in Mateju, ki so poskrbeli, da naši želodčki na zimovanju niso bili prazni, hvala Lenartu Travnu za uspešno vodenje celotnega zimovanja, posebna zahvala pa gre tudi šoferju Marjanu, ki nas že vrsto let vozi na zimovanje.

Morda vas zanima tudi