Praznovanje 25-letnice SMC Sevnica

V nedeljo, 24.9. 2023, smo se pri sveti maši zbrali animatorji SMC Sevnica in vsi, ki smo kakorkoli povezani s tem društvom. Letos namreč praznujemo 25 let obstoja in kot se spodobi, je treba takšen praznik ustrezno proslaviti. Petje pri sveti maši je vodil naš bend, animatorji pa so poskrbeli za lepo pripravljene prošnje in uvode.

Po maši je sledilo druženje v prostorih SMC ob kavi, dobrem pecivu ter prijetnem klepetu. Ob 12.30 smo imeli skupno kosilo v Miklavževi dvorani. Ker nam je malo zagodlo vreme in je odpadel turnir v košarki, smo ga kot iznajdljivi animatorji zamenjali za klubski turnir v biljardu, ročnem nogometu ter pikadu. Tekme so bile zanimive in velikokrat zelo napete, zmagovalci v disciplinah pa so bili:

Ročni nogomet: Tomaž Sešlar in Vid Požun
Biljard: Mojca Sešlar in Andrej Sešlar
Pikado: Maja Požun in Peter Požun.

Po turnirju pa je padel še kakšen koš ali pa pogovor ob slikah iz naših programov. Med drugimi nas je popoldne obiskal tudi bivši kaplan Grega Valič, za kar se mu zahvaljujemo.

Hvala vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k izvedbi tega prelepega dogodka, še posebej pa velja zahvala Lenartu Travnu, ki je pobudnik in tudi organizator tega praznovanja.

Se vidimo kmalu na naših mini oratorijih in drugih dejavnostih in še na novih 25 let društva SMC Sevnica.

Morda vas zanima tudi