Moj ljubljeni otrok – Pismo Boga na božično noč

Jezus prihaja na ta ljubi svet. Prihaja k tebi, moj dragi, nebogljeni otrok. Prihaja, da ti osvetli pot in ti prinese toplino, ki bo ogrela ter vnela tvoje srce.

Jezus prihaja, da se boš lahko zatekel k njemu, ko bo bolelo srce, ko bo bolela duša … ko ti zdravniki ne bodo mogli več pomagati. Takrat bo moj Sin najboljši zdravnik, ki se ne bo nikdar zmotil pri diagnozi. Očistil in zakrpal bo tvojo dušo, da bo kot nova. Vse kar boš moral storiti pri tem je, da boš TI Njemu priznal svoje napake.

Jezus prihaja, da bo zate trpel in umrl na križu. Zate bo krvavelo njegovo srce. Mojega sina pošiljam na svet, da se bova lahko jaz in Ti skupaj veselila v mojem nebeškem kraljestvu … Jezus prihaja, da v tvoje srce prinese mir, ki ga tako zelo potrebuješ … Moj Sin ti bo pomagal nesti križ, tvoje skrbi bo preložil na svoja ramena, stal ti bo ob strani in te tolažil.

Jezus prihaja, ker te imam rad, moj otrok, in nočem, da ostaneš sam in izgubljen. Pošiljam ti brata, Jezusa, da te bo tudi on imel rad in da boš Ti po Njem vzljubil mene.

Zato odpri svoje srce mojemu Sinu, ki vztrajno trka nanj. Ne boj se, dragi otrok! Prinesel ti bo notranji mir in večno neusahljiv izvir moje milosti.

Ne boj se.
Ne boj se …

Z ljubeznijo – Tvoj Oče

Morda vas zanima tudi